szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Puskás Aréna nézőterének harmadát használhatják ki, így körülbelül 20 ezren lehetnek majd a meccsen. Ezzel vizsgálják a korlátozások hatását is.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Három-háromezer jegyet biztosít az európai szövetség (UEFA) a Puskás Arénában szeptember 24-én rendezendő labdarúgó Európai Szuperkupa két résztvevője, a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern München, valamint az Európa-ligában diadalmaskodó spanyol Sevilla számára – értesült a Kicker című szaklap.

Az UEFA kedden jelentette be, hogy a budapesti mérkőzést nézők előtt rendezik meg. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a nézőtéri kapacitás harminc százalékát használhatják ki. A Puskás Aréna befogadó képessége 67 ezer fő, így körülbelül 20 ezren lehetnek majd jelen a helyszínen.

Hibákat és szabálytalanságokat találtak a Puskás Arénánál

Egy éve sincs, hogy átadták a 190 milliárd forintból megépített Puskás Arénát, most kiderült, hogy a burkolóelemek rögzítésénél szabálytalanságok és hibák történtek.

Az MLSZ közleménye szerint az európai szövetség ezen a találkozón vizsgálja meg, hogy milyen hatása van annak, ha korlátozott számban, a megfelelő óvintézkedések betartása mellett szurkolók is megtekinthetik a nemzetközi találkozókat. Az UEFA megerősítette: ettől eltérő döntésig minden más nemzetközi mérkőzést zárt kapuk mögött rendeznek meg.

A magyar szurkolók jegyvásárlási lehetőségeiről az UEFA hamarosan tájékoztatja a magyar szövetséget.