Saját magára volt veszélyes ez a tündéri négylábú - Minden autótulajdonosnak résen kell lenni

Kisgyereket és kutyát is menteni kellett az elmúlt napokban.

Autóba zárt kutya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vicces posztban számolt be az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság két mostani esetről, mindkettőben autóba zárták magukat a gyanútlan elkövetők. 

Autóba zárták magukat

Tegnap jelent meg a Katasztrófavédelem Facebook-oldalán a poszt, amelyben a gyulai tűzoltók mentési akciójáról számoltak be. A nem mindennapi akcióban egy tacskót kellett kiszabadítaniuk Újszalontán egy parkoló autóból, ahova a kutyus saját magát zárta be. Előző nap pedig a pécsi tűzoltóknak kellett hasonló feladattal szembenézniük, amikor is egy másfél éves kisfiú zárta le a családi autót, amíg a szülei épp a bevásárlás utáni bepakolást végezték. 

Elég tehát egy pillanatra nem figyelni a kisgyerekekre vagy kutyákra, és máris megtörténhet a baj. Szerencsére a tűzoltók mindkét esetben hamar kiszabadították a póruljártakat, az erről készült poszt pedig igencsak humorosra sikeredett. De azért a nyár közeledtével nem árt minden autósnak fokozottabban figyelni a szerettére, mert a tűző napon pár perc alatt felforrósodhat a levegő az autóban, és súlyosabb következményei is lehetnek egy hasonló szituációnak. 

Gyanútlanul vezetett az erdőben a férfi, amikor egy medve rontott a szélvédőnek: videón az elképesztő eset

Döbbenetes felvétel!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

(Borítókép csak illusztráció, forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük