Fehérről feketére vált a Google háttere, ha ide kattintasz: nagyon egyszerű beállítani

Ezen az oldalon ki és be lehet kapcsolni a Google Chrome sötét módját.

Chrome sötét mód bekapcsolása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Google Chrome böngészőjénél lehetőség nyílik arra, hogy a felhasználó kiválassza, hogy fekete vagy épp fehér legyen a háttér - ez a beállítás mindössze pár kattintásba kerül.

A Google Chrome sötét mód bekapcsolása

A Chrome sötét módja vagy témája azt jelenti, hogy a kezdőlap, a beállítások, az eszköztár és néhány más oldal háttere is sötét lesz. Ezt a funkciót azért fejlesztették ki, hogy a felhasználó maga tudja beállítani a számára ideális böngészési felületet - az időseket érintő internetes csalásokról itt tudsz olvasni.

Számítógépen a sötét mód bekapcsolásához meg kell nyitni egy új lapot, és annak a jobb alsó sarkában pedig a "Chrome személyre szabása" feliratra kattintani. A megjelenés részben a világos, sötét és az eszköz mód közül lehet választani, legutóbbi esetében a Chrome az eszköz témáját követi.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Android eszközön is beállítható ez a mód. Ehhez meg kell nyitni a Google Chrome böngészőt, majd a jobb felső sarokban a három pontra kattintani, és az itt felugró menüből pedig a Beállításokat kiválasztani. Itt található a Téma menüpont, ahol a sötét vagy a világos téma közül lehet választani, az alapértelmezett beállítás pedig az, hogy ha az akkumulátorkímélő mód be van kapcsolva, akkor a Chrome sötét témára vált. Ehhez kapcsolódóan további információt a Google Support oldalán találsz. 

Ez az alapértelmezett beállítás lezabálja a mobilnetet a telefonodon - Az akkumulátor is gyorsabban merül tőle

Ha gyorsan fogy a mobilneted, próbáld ki ezt a beállítást!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük