Tűz Debrecenben - Rendőrök mentették meg a nagypapát és unokáját

2020. december 28., 05:29

Szerző:

Egy égő épület közvetlen közeléből mentették ki az idős férfit és unokáját a rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevekénység-irányítási Központjába 2020. december 27-én nem sokkal éjfél után érkezett bejelentés, hogy Debrecenben kigyulladt egy családi ház garázsa - írja a police.hu

A helyszínre érkező két rendőrnek a tulajdonos elmondta, hogy közvetlenül az égő épület mögött lévő házban édesapja és gyermeke tartózkodik. A Debreceni Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei rögtön a kisházhoz futottak és onnan sikerült sérülés nélkül biztonságos helyre menekíteni a 79 éves férfit és 6 éves unokáját.  

A tüzet a katasztrófavédelemi szakemberek eloltották.

 

 

18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.