Botrány

Újabb orgiára csaptak le a belga rendőrök

Ezúttal egy koronavírus-klinika melletti házban tartottak szexpartit.

2020.12.14 20:32ma.hu

Két héttel azután, hogy Szájer József részt vett egy brüsszeli orgián, újabb szexpartira csapott le a belga rendőrség. Az orgián, melyet Saint-Mard városában, egy koronavírus-klinika melletti házban rendeztek meg, 52 ember vett részt.

A bulit egy 28. születésnapját ünneplő fiatalember tiszteletére tartották meg. Az Independent úgy tudja, az eseményen részt vett több francia escort girl is. A rendőrség minden résztvevőt 250 euróra bírságolt a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások megszegése miatt.

"Dühös vagyok. Néhány ember tényleg nem tud tiszteletben tartani semmit! Illegális partit szerveznek az éjszaka közepén, egy olyan klinikával szemben, ahol koronavírusos betegeket kezelnek? Ez elfogadhatatlan!" - kommentálta felháborodottan az esetet Francois Culot polgármester.

Magyar résztvevőről egyelőre nem érkezett hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.