Tizenegy éves gyerek lopott el egy iskolabuszt Louisianában - videó

Vágólapra másolva!
Nem mindennapi eset történt még október 11-én az egyesült államokbeli Baton Rouge-ban, Louisiana fővárosában. Egy 11 éves gyerek lopott el egy iskolabuszt, de annyira alacsony volt, hogy végig állva nyomta a pedált, miközben a rendőrség üldözte. Végül egy ház udvarán egy gázvetetéknek és fának ütközött. A buszon szerencsére nem utazott senki.
Vágólapra másolva!

Iskolabusz lopott egy 11 éves gyerek Baton Rouge-ban, a közösségi médiában több felvételt is megosztottak arról, ahogy a rendőrség több autóval is üldözi a járművet. A fiatalkorún kívül más nem volt a buszon. A rendőrség nagyjából fél órán keresztül üldözte a buszt, mire az letért az útról és egy ház udvarán egy gázvezetéknek és egy fának ütközött. Komolyabb személyi sérülés nem történt, a busz azonban megsérült néhány helyen, illetve a "furikázás" során néhány autónak is nekiment a gyerek - írja a westernjournal.com.

Az üldözés során a tolvajnak arra is volt ideje, hogy középső újját mutassa a rendőrök felé. Lopással vádolják, illetve azzal is, hogy szándékosan el akart ütni egy járművet. A helyszínen megbilicselték és a fiatalkorúak börtönébe vitték.

Egy felvételt megosztottak arról is, ahogy a buszt elszállíták:

A rendőrség elmondta azt is, hogy nem volt szükség kulcsra a busz beindításához, mert az nyomógombbal indul. A tolvaj annyira alacsony még, hogy végig állva nyomta a pedált buszozása közben.