Hajdú Péter keményen visszavágott: "Molnár Áron egy dolgot akart, még több pénzt"

ma 22:18
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Hajdú Péter - forrás: Ringier

Hajdú Péter keményen visszavágott Molnár Áron beszólására /Fotó: Ringier-archívum

Hajdú Péter megvédte magát Molnár Áronnal szemben, kíméletlenül visszaszólt neki a nemzetközi bokszverseny kapcsán.

Ahogy az kedd reggel kiderült, Berki Mazsi, Brasch Bence és Molnár Áron kaptak volna lehetőséget arra, hogy 10 ország legjobbjai között bizonyítsanak a HELL BOXING KINGS nemzetközi bokszversenyen - melynek összedíjazása 1 millió dollár, vagyis 355 millió forint), de utóbbi nem vállalta a felkérést. A celebkategóriában helyette végül Istenes Bence bizonyíthat, akinek megvan az esélye arra, hogy a nyerteseknek járó 100 ezer dollárt (35,5 millió forintot) tegye zsebre.

A HELL BOXING KINGS indulóinak a felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal támogatja, azonban Molnár Áronnal nem tudtak megegyezni, aki - bár izgalmas kezdeményezésnek tartja, hogy ekkora nyilvánosságot és lehetőséget kapnak a profi ökölvívók is -, úgy érezte, szinte ingyen bunyózott volna. A színész-aktivista elmondta, hogy a 15 milliós összegből kellett volna finanszíroznia a számos edzőjét, étrendet, regenerálódást elősegítő masszázst, gyógytornát, táplálékkiegészítőket, hidegterápiát, mentálhigiénés felkészülést, ezért nem érte volna meg számára az ajánlat.

Molnár Áron odaszúrt Hajdú Péternek és Istenes Bencének: „Először el kellene vennie az övemet” – A bokszverseny anyagi részéről is kitálalt

Molnár Áron odaszúrt Hajdú Péternek és Istenes Bencének: „Először el kellene vennie az övemet” – A bokszverseny anyagi részéről is kitálalt

"Nem kaptam volna meccspénzt, így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani. Másrészt nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter. Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Judit-interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz" - fogalmazta meg a kritikáját, illetve Istenes Bencének is kemény üzenetet küldött, miszerint ahhoz, hogy hitelt tudjon magának szerezni, először el kellene vennie az övét.

Hajdú Péter nem tudta szó nélkül hagyni az odaszúrását és a közösségi oldalán vágott vissza Áronnak:

"Most olvastam Molnár Áron facebook bejegyzését, hogy miért nem képviseli Magyarországot a HELL Boxing Kings nemzetközi ökölvívó versenyen. Remélem nem veszi tolakodásnak a Művész úr, ha pár mondatban reagálok bejegyzésére:

1. Nem vagyok a HELL igazgatóságának tagja, a HELL Boxing Kings projektre lettem felkérve, mint producer. 24 éve vagyok televíziós, rengeteg hasonlóan nagy televíziós show műsort készítettem, többek között a legutóbbi Megasztárt is.

2. Sem ő, sem a managere nem említette a tárgyalások alkalmával, hogy problémájuk lenne a személyemmel. Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem!

3. Ha Molnár Áron megkapta volna az általa kért összeget, akkor már nem számított volna, hogy én is lehetőséget kaptam, mint műsorkészítő a produkcióban! Akkor már nem kellett volna összemosni egy független magyar cég által megálmodott és megvalósított nemzetközi ökölvívó versenyt a politikával!

4. A HELL Energy politikától független, sikeres magyar vállalkozás! Soha nem volt köze a politikához és nem is lesz! A HELL Boxing Kings szervezőt nem érdekli, hogy ki milyen politikai nézeteket vall, hogy ki poltikai aktivista és ki nem az, őket az ökölvívás érdekli és az, hogy az általuk megálmodott nemzetközi ökölvívó versennyel minél több fiatal tehetséget fedezzenek fel!

És végül csendesen jegyzem meg, hogy a HELL Boxing Kings produkció élőben az RTL-en lesz látható..."

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Hajdú Péter Molnár Áron visszavágás sztárbox nemzetközi verseny

Játssz és nyerj!