10 nőies parfüm, ami tökéletes választás tavaszra – Árakkal mutatjuk a szezon kedvenc illatait

Képeken, árakkal mutatjuk a tavasz legjobb parfümjeit. Isteni, nőies és üde illatuk téged is elvarázsol.

Tavaszi parfümök
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A tavaszi parfümök már megérkeztek az üzletek polcaira és a webshopokba. Ahogy minden évben, úgy idén is a nőies, virágos, üde illatok kerülnek előtérbe a szezonban, de a különleges gourmand parfümök is egyre nagyobb kedvencnek számítanak.

Ha szeretnél beszerezni egy új illatot, akkor nézz körül válogatásunkban, ugyanis összegyűjtöttük a tavasz legjobb, valóban minőségi újdonságait. Nemcsak az illatuk isteni és tartós, de még a csomagolásuk is gyönyörű.

Nőies tavaszi parfümök körképe

A The Body Shop Full Magnolia az új, Ful FLowers kollekció tagja. Az uniszex darab az értékes magnóliavirág teljes spektrumát megragadja egy ragyogó, gyümölcsös-virágos kompozícióban. Ez az elegáns illat a magnóliavirágok frissességét és szépségét tükrözi. A rebarbara zöld jegye megtestesíti aromás leveleit. Ahogy telik a nap, észreveheted, hogy az illat fejlődik, és finoman, kibontakozva tárja fel minden egyes egyedi aspektusát.

02 (1)

A Narciso Rodriguez For Her Musc Nude egy érzéki, virágos kompozícióban az autentikus nőiességet dicsőíti. A kompozíciót a rózsabors nyitja, amely fokozatosan összeolvad egy absztrakt fehér virágcsokorral és a friss jázminnal. Az illat szívében pézsma, rózsaolaj és narancsvirág kombinációja áll. Befejezésként az abszolút tonkabab, a lágy kaszmerán és a pacsuli hagy varázslatos nyomot.

Az Issey Miyake L'eau D'issey Solar Violet olyan, mint az első tavaszi nap meleg érintése, amely felébreszti az ibolyákat téli álmukból, és élesíti az érzékeket. Az édes körte lédús, gyümölcsös illata keveredik benne a frissen kivirágzott ibolyaszirmok légies lágyságával. Az illatkompozíciót az írisz teszi teljessé, amelynek púderes aromája mélységet kölcsönöz, és fokozza az elegáns hatást.

04 (1)

A Shiseido Ginza Tokyo Ginza Night Japán lüktető szívébe repít. A gourmand illatban a mandarin szikrázó akcentusát és a fekete ribizli gyümölcsös jegyeit érezheted először. A liliom, a gardénia és a jázmin virágos aromái elegáns kontrasztot alkotnak velük. Majd végezetül a cédrusfa és az érzéki vanília finom jegyei ölelik körül.

Az Avon Today Tomorrow Always Everlasting a mandulatej és a mandulavirág illatával varázsol el, melyeket a narancsvirág és a pézsma akkordjai egészítenek ki. Egy igazi nőies, friss, virágos tavaszi illat, ami biztosan sokak kedvence lesz.

01 (2)

A Nina Ricci Nina Illusion egy ciprusos-gyümölcsös-virágos illat, amely a Nina illatok varázsát testesíti meg egy vadonatúj esszenciában. A káprázatos narancsvirág szikrázó málnával és krémes pacsulival fonódik össze. Az ikonikus alma alakú Nina üveg pedig most fémes rózsaszínben pompázik, és egy hozzá illő virágos ékszer díszíti a nyakát, amely kiegészítőként viselhető.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Calvin Klein Eternity For Women egy üde, friss, energikus és virágos, elragadó illatkompozíció a levendula, kókuszvíz és fás jegyek harmóniájával. A parfümöt a romantika, a sosem múló szerelem inspirálta, és a nők sokoldalúságát ünnepli. Középpontjában a magával ragadó, selymes kókuszvízakkorddal, melynek a fejjegyben kibontakozó akvatikus jegyek adnak vibráló élénkséget. Az illatkompozíciót a nyugtató levendulavirág és a krémes szantálfaakkord lenyűgöző párosa öleli körbe.

05 (1)

A Zadig&Voltaire This is really her! egy magával ragadó illatkompozíció, ami egész nap veled marad. Jegyei közt megtalálható a bazsalikom, a rózsaszín bors, a rózsa, a gesztenye, a vanília, a pacsuli, de fémes jegyeket is magában rejt.

A 4711 Acqua Colonia Freesia&Musk a gyengédség és a biztonság pillanatát adja. Egy finom virágos illat, amit ölelő pézsmajegyek kísérnek. A frézia gyümölcsös jegyei finoman találkoznak a lágy pézsmával. Egy finom és nemes alkotás, ami egy gyengéd aurát kölcsönöz

03 (1)

A Betty Barclay EVEN YOU az olyan hiteles és magabiztos nők illata, akik hűek maradnak önmagukhoz, boldogságot és erőt sugároznak - függetlenül a szépségideáloktól és a társadalmi nyomástól. A citrusfélék jegyei egy csipetnyi édesnarancs- és nerolijegyekkel pozitív energiát adnak a nap magabiztos indulásához. A friss frézia, a púderes írisz és az érzéki rózsa árnyalatai adják ennek az illatnak a nőies karakterét. Alapját balzsamos tonkabab, meleg borostyán és fehér pézsma jegyei alkotják.

Ez a 10 legutáltabb parfüm a vlogger kutatása szerint - Meglepő, mik kerültek a listára

Egy vlogger megkérdezte követőit, melyek azok a parfümök, amiket a legjobban utálnak. Íme, a tíz legkevésbé kedvelt illat listája.

Elolvasom

(Képek: Femina.)

Ezt is szeretjük